Diensten

Op Maat

SoloMiJo levert internetsites op maat. In overleg met u wordt bepaald welke informatie op de site komt en in welke vorm dat gebeurt. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de huisstijl van uw bedrijf en met de doelgroep die u wenst te bereiken. Verder kan SoloMiJo ook voor u een domein en hosting regelen.

No-nonsense en betaalbaar

SoloMiJo gaat voor no-nonsense internetsites, omdat deze geen overbodige informatie en programmacode bevatten, waardoor de site snel door bezoekers te bekijken is. Daarnaast gaat het de meeste bezoekers om de informatie. Een flitsend design is natuurlijk leuk; het oog moet uiteraard ook wat hebben, maar het geheel dient gewoon duidelijk, overzichtelijk en functioneel te zijn en er verzorgd uit te zien.

Mogelijkheden

Een internetsite bestaat uit verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld een titelbalk, een menu en een serie subschermen. Mogelijke subschermen zijn:

Prijzen

Gezien internetsites bouwen maatwerk is, is het moeilijk een exacte prijsindicatie te geven. De prijs is geheel afhankelijk van uw wensen (wel/geen hosting, wel/geen domein, eenvoudige/complexe site).

Voor een vrijblijvende offerte kunt u gerust eens contact opnemen met SoloMiJo.