Bedrijfsprofiel

SoloMiJo, gevestigd in het Midden-Limburgse Buggenum (gemeente Haelen), vlakbij Roermond, bedenkt, ontwerpt, produceert en geeft advies op het gebied van Webdesign. Ons motto is no-nonsense en voor elk budget!

SoloMiJo betekent 'Ik, Jo alleen'. Het is dan ook een éénmans project. Sinds 1999 houdt SoloMiJo zich bezig met het bouwen van internetsites. Na net afgestudeerd te zijn en nog geen werk hebbende kwam het idee om een internetsite te maken voor de plaatselijke fanfare. Dit begon met enkele hele simpele pagina's en een eenvoudig menu. Bestuderen van boeken en bronnen op het internet met scripts in diverse talen en het kritisch bekijken van andere internetsites zorgt voor een continu groeiend pakket aan mogelijkheden, dat SoloMiJo u kan aanbieden of op maat voor u kan maken.

SoloMiJo richt zich met name op klanten als de kleine ondernemer, verenigingen en particulieren, echter ook grotere projecten behoren tot de mogelijkheden. Met betaalbare no-nonsense websites zorgt SoloMiJo ervoor dat uw klanten de juiste informatie snel en overzichtelijk gepresenteerd krijgen en zo hun weg vinden naar u.