VERBERG MENU

TOON MENU

SLOGAN

Hoe en wat!

UW BEDRIJF OP INTERNET?

 - Zonder zelf kennis te hebben van het bouwen van internet sites?
 - Zonder een vermogen uit te geven?
 - Zonder een simpel contact adres op een nietszeggende site, maar met een eigen gezicht?
 - Nieuwsgierig? Lees dan verder!

De internet hype lijkt over; internet is gemeengoed geworden voor bedrijven, universiteiten, scholen, verenigingen en voor ons allemaal thuis. Als wij iets willen weten, of een bedrijf of opleiding zoeken, dan wordt steeds vaker het internet geraadpleegd. Het Telefoonboek, de Gouden Gids?? Die staan toch gewoon op internet, daar gaan we toch niet in bladeren! Hebben wij vragen aan elkaar, of willen we een brief versturen, dan wordt steeds vaker naar e-mail gegrepen.

Dit is allemaal heel handig en prettig, maar wat nu als u nog niet op internet staat? Dan mist u misschien geregeld de boot. Of als u er wel op staat, maar u bent niet te vinden omdat uw pagina niet door de zoekmachines wordt gevonden, of omdat mensen uw moeilijke internet- of e-mail adres niet kunnen onthouden?

Een internet pagina voor uw bedrijf, instelling of vereniging laten maken is soms een dure grap en zelf maken kost veel tijd en kundigheid. Wij kunnen u echter tegen een zeer aantrekkelijk tarief op het internet zetten. U kunt kiezen voor een eigen vermeldingspagina (qua opzet vergelijkbaar met deze pagina) met uw logo, contactadres en een profielbeschrijving van uw bedrijf, vereniging of instelling, in een door u uitgezochte kleurencombinatie. Maar natuurlijk kunt u ook voor een volledige internet pagina. Samen bepalen we de inhoud van uw pagina en zorgen we er ook voor dat u gemakkelijk gevonden kunt worden.

Op http://leudal.eigenstart.nl staat de door ons beheerde Leudal Eigenstart pagina met verwijzingen naar zo mogelijk alle bedrijven, verenigingen en particulieren uit de Leudal kernen, die een internet pagina hebben **. Deze indexpagina is ook aangemeld bij de grote zoekpagina’s. Heeft u, uw bedrijf, uw vereniging of instelling een internet pagina en bent u gevestigd in het Leudal, laat het weten, dan kunnen wij deze opnemen in onze startpagina.

Rechts van de koptekst op de Leudal.Eigenstart pagina is een ruimte van 234x60 pixels voor het logo (eventueel geanimeerd) van een hoofdsponsors. Ook u kunt bieden op deze reclameruimte. 

PRIJZEN PER JAAR 
Link op Leudalpagina   Vermeldingspagina*
Bedrijf  Gratis** € 100,- éénmalig, daarna € 10,- p.j.
Vereniging   Gratis** € 100,- éénmalig, daarna € 5,- p.j.  
Particulier Gratis** n.v.t.
* exclusief domein, inclusief hosting. De vermeldingspagina blijft eigendom van SoloMiJo.
** Geldt alleen voor bedrijven, instellingen,  verenigingen en particulieren uit het Leudal. SoloMiJo is op generlei wijze verantwoordelijk voor de inhoud van internet pagina’s van de aangesloten bedrijven, verenigingen of particulieren. Wel behouden zij zich het recht voor om indien de inhoud van deze pagina’s niet voldoet aan de algemeen geldende etiquette, de link onmiddellijk te verwijderen zonder toestemming van of notificatie aan de eigenaar.

VEEL GESTELDE VRAGEN MET ANTWOORD

1. Kan ik ook foto's op mijn vermeldingspagina krijgen?
Ja, in het logo linksboven (647x100 pixels) kunnen we ook een foto of fotocollage plaatsen. Wilt u meer, dan zult u over moeten gaan op een echte site.

2. Kan ik de informatie op mijn vermeldingspagina ook geregeld verversen?
Nee, het is een vermeldingspagina en geen echte site. Gegevens worden alleen gewijzigd in geval van andere contactgegevens of drastische wijzigingen in het profiel of logo. Stuur in een dergelijk geval een e-mail naar de ons.

3. Ik heb een (.nl) domein geregistreerd en heb via jullie een vermeldingspagina, wat nu?
Op het moment dat u een eigen domein heeft gekocht wilt u dit natuurlijk koppelen aan uw vermeldingspagina. Wij kunnen u in dit traject adviseren, maar u kunt het natuurlijk ook prima zelf doen. Geef ons wel een seintje, opdat wij uw domeingegevens ook aanpassen op de Leudal.Eigenstart pagina.

4. Ik heb nu een vermeldingspagina, maar wil nu een echte site, wat nu?
Wij kunnen voor u een volledige website te bouwen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Maak gerust eens een afspraak door een e-mail aan ons te sturen. Zodra dit alles gereed is verwijderen we de vermeldingspagina en passen uw eventuele domein hierop aan.

5. Wordt mijn pagina nu ook gevonden door zoekmachines?
Aanmelden van de vermeldingspagina's bij zoekmachines doen wij niet standaard. Wel is de Leudal.Eigenstart pagina met inhoud aangemeld. Gezien Wij alle pagina's hebben opengezet voor zoekmachines zullen op termijn ook de vermeldings pagina's gevonden kunnen worden. U kun overigens altijd zelf uw site, domein of subdomein promoten.

Contactgegevens

SoloMiJo Internet Service & Website Ontwikkeling

Adres:
Dorpsstraat 78
6082 AR Buggenum (L)
Nederland

Telefoon: +31 (0)475 59 28 94
Mobiel: +31 (0)6 1270 2989

E-mail:


MENU            HOME                      HOE EN WAT!                   CONTACT             OOK ZO'N PROFIEL?