VERBERG MENU

TOON MENU

INTERNET SERVICE & WEBSITE ONTWIKKELING

Bedrijfsprofiel

SoloMiJo betekent 'Ik, Jo alleen'. Het is dan ook een éénmans project. Sinds 1999 houdt SoloMiJo zich bezig met het bouwen van internetsites. Na net afgestudeerd te zijn en nog geen werk hebbende kwam het idee om een internetsite te maken voor de plaatselijke fanfare. Dit begon met enkele hele simpele pagina's en een eenvoudig menu. Met behulp van boeken, het kritisch bekijken van andere internetsites en bronnen van gratis scripts op het internet biedt SoloMiJo momenteel buiten HTML ook dynamic HTML, Javascript en Tabular Data Control, waarmee SoloMiJo vaak dynamische database structuren opzet.

SoloMiJo richt zich met name op klanten als de kleinere ondernemer (met de kleine beurs), verenigingen en particulieren. Met betaalbare no-nonsense websites zorgt SoloMiJo ervoor dat uw klanten de juiste informatie snel en overzichtelijk gepresenteerd krijgen en zo hun weg vinden naar u. Ondertussen ontwierp en beheert SoloMiJo al enkele internetsites.

Onze motto's zijn:

Op Maat

SoloMiJo levert internetsites op maat. In overleg met u wordt bepaald welke informatie op de site komt en in welke vorm dat gebeurt. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de huisstijl van uw bedrijf en met de doelgroep die u wenst aan te spreken. Verder kan SoloMiJo ook voor u een domein aanvragen en hosting regelen. De kosten hiervoor worden direct aan u doorberekend.

No-nonsense

SoloMiJo gaat voor no-nonsense internetsites, omdat deze geen overbodige informatie en programmacode bevatten, waardoor de site snel door bezoekers te bekijken is. Daarnaast gaat het de meeste bezoekers om de informatie. Design is natuurlijk leuk; het oog moet uiteraard ook wat hebben, maar het geheel dient er gewoon verzorgd uit te zien en duidelijk en functioneel te zijn.

Betaalbaar

Door minder tijd te steken in design en andere overbodige luxe als geanimeerde intro's op basis van Flash (die meestal meteen middels de knop 'skip intro' wordt weggeklikt), spaart SoloMiJo tijd en daarmee u geld. Verder wordt getracht het onderhoud van de site zo eenvoudig mogelijk te houden, opdat u dit zelf kunt doen. U kunt er echter ook voor kiezen om een onderhoudscontract met SoloMiJo af te sluiten.

Gezien internetsites bouwen maatwerk is, is het moeilijk een prijsindicatie te geven. De prijs is geheel afhankelijk van uw wensen (wel/geen hosting, wel/geen domein, eenvoudige/complexe site). SoloMiJo kan u echter al een internetpagina aanbieden vanaf € 200,-. Voor een vrijblijvende offerte kunt u gerust eens contact opnemen met SoloMiJo.

Contactgegevens

SoloMiJo Internet Service & Website Ontwikkeling

Adres:
Jo Smeets
Dorpsstraat 78
6082 AR Buggenum (L)
Nederland

Telefoon: +31 (0)475 59 28 94
Mobiel: +31 (0)6 1270 2989

E-mail:


MENU            HOME                BEDRIJFSPROFIEL             CONTACT             OOK ZO'N PROFIEL?